Hitri servis

Hitri servis

hitri-servis

Nudimo vam hitre servise, redne (periodične) servise, popravilo vseh tipov avtomobilov in kombijev, tudi tistih, ki so še v garanciji.

Nova evropska zakonodaja vam omogoča, da lahko hitre servise, redne servise in popravila opravljate pri neodvisnih serviserjih, ki niso pooblaščeni serviserji za določen tip vozila.

To preprosto pomeni, da vam lahko neodvisni serviserji nudimo vse storitve za vzdrževanje in servisiranje vašega vozila ne da bi izgubili garancijo.


Poleg tega nova zakonodaja omogoča, da se pri servisiranju uporabljajo enako kakovostni deli drugih proizvajalcev, kar lahko še dodatno poceni vzdrževanje vašega jeklenega konjička.

Vzdrževanje avtomobila je drago, saj dosega 40 odstotkov vseh stroškov, ki jih ima lastnik avtomobila. V našem servisu se trudimo, da bi vam te stroške, ob nudenju strokovne, hitre in kvalitene storitve, znižali. Nudimo vam:

  • popravilo vseh znamk avtomobilov, ki so v garanciji, ob tem vaš avto obdrži garancijo,
  • strokovno, hitro in kvaliteno storitev,
  • garancijo za vgrajeni materijal,
  • konkurenčne cene materijala in storitev,
  • pripravo avtomobila na tehnični pregled, ki ga ob poprejšnjem dogovoru za vas tudi opravimo,
  • menjavo olja, filtrov, zavornih ploščic, jermenov, svečk, žarnic, akomulatorjev, polnjenje klime...hitre servise, redne servise in večja popravila.

Avto kamere


Avto kamere
 postajajo vedno bolj popularne tudi v Sloveniji. Uporabne so za: snemanje vsakodnevne vožnje, snemanje izletov in potovanj, kot razbremenilni dokaz v primeru prometne nesreče, nadzor parkiranega vozila, nadzor voznika začetnika, nadzor službenih in dostavnih vozil, beleženje prevožene poti in hitrosti, športnih voženj na dirkališčih…