Vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

GUME
Nudimo vam širok izbor letnih, zimskih in celoletnih pnevmatik, različnih dimenzij  in proizvajalcev. Poleg novih gum vam nudimo tudi popravilo poškodovanih gum.
Pravilna dimenzija, nosilnost in hitrostni razred pnevmatike  omogočajo varnost, najboljše vozne lastnosti in nizko porabo goriva.

Več o ponudbi gum TUKAJ.

PLATIŠČA
Nudimo vam cenovno ugodna  jeklena in aluminijasta platišča različnih proizvajalcev. Poleg novih platišč vam nudimo tudi popravilo poškodovanih platišč.

PREMONTAŽA IN SHRANJEVANJE GUM
Na našem servisu vam opravimo premontažo gum  s pomočjo laserskega stroja. Če želite, lahko gume shranite v prostorih našega servisa.

POLNJENJE VSEH VRST PNEVMATIKS PLINSKO MEŠANICO
Običajni komprimirani zrak  vsebuje kisik, oljne hlape, vlago in ostale nečistoče, ki  kvarno vplivajo na pnevmatike. Kisik, ki ga običajno uporabljamo za polnjenje pnevmatik , povzroča oksidacijo in pojavljanje razpok na notranjosti pnevmatik, v zmesi z oljni hlapi pa predstavlja eksplozivno zmes.
Mešanica TOP-FILL sestavljajo dušik in žlahtni plini, ki omogočajo dobro delovanje pnevmatike tudi pri visokih temperaturah in tlakih, ter omogoča:

  • manjša poraba goriva
  • daljša življenjska doba pnevmatike
  • večja varnost

 

 

Nakup pnevmatik NA OBROKE. Enostavno samo z plačilno kartico NLB tudi do 12 obrokov BREZ OBRESTI.

Avto kamere


Avto kamere
 postajajo vedno bolj popularne tudi v Sloveniji. Uporabne so za: snemanje vsakodnevne vožnje, snemanje izletov in potovanj, kot razbremenilni dokaz v primeru prometne nesreče, nadzor parkiranega vozila, nadzor voznika začetnika, nadzor službenih in dostavnih vozil, beleženje prevožene poti in hitrosti, športnih voženj na dirkališčih…